Trouwdecoratie voor een sfeervol trouwfeest

Trouwdecoratie voor een sfeervol trouwfeest

Een mooie bruiloft valt of staat met de aankleding van de trouwlocatie en het trouwfeest. Het toevoegen van leuke trouwdecoratie is daarbij heel belangrijk, want hiermee kun je de sfeer maken voor een mooie trouwceremonie en schitterend bruiloftsfeest. Items waar je aan kunt denken zijn helium ballon duiven, wensballonnen, grote trouwkaarsen, luxe tafeldecoratie, candle bags, waterleliekaarsen, lampionnen en fakkels.

Helium ballon duiven en wensballonnen

Een authentiek en mooi gebruik is het loslaten van een groot aantal witte duiven als symbool voor de eeuwige liefde voor het bruidspaar. Tegenwoordig kun je hier natuurlijk geen echte duiven voor gebruiken. Maar minimaal zo mooi, en daarbij beter controleerbaar, zijn helium ballon duiven. Deze ballonnen in de vorm van een duif worden gevuld met helium en door het design vliegen ze als echte duiven de lucht in. Het materiaal is snel afbreekbaar in de natuur en vormt geen bedreiging voor het dierenwelzijn.
Ook de wensballonnen zijn gemaakt van snel afbreekbaar materiaal en zijn een mooie eyecatcher op het feest. Het opstijgen van een groot aantal oplichtende wensballonnen rondom het bruidspaar is een erg mooi gezicht en zorgt voor een heel speciaal moment waarom iedereen een gelukswens kan doen voor de pasgetrouwden.

decoratie
De decoratie bij een bruiloft maakt het helemaal compleet.

Papieren lampionnen

Erg sfeervol op het trouwfeest is het ophangen van papieren lampionnen aan het plafond. Omdat deze lampionnen worden verlicht met en led lampje op batterijen kunnen de lampionnen willekeurig overal opgehangen worden. Voor het ophangen ervan adviseren we een dikke nylondraad kriskras tegen het plafond door de ruimte te spannen (kan ook in de tuin). Aan de nylondraad kun je vervolgens de papieren lampionnen ophangen. De kleur wit is veel gebruikt op trouwerijen en het is leuk om te variëren in de drie beschikbare maten.

Fakkels en vuurschalen op de buitenlocatie

Wordt het feest gevierd op een locatie met een grote buitenplek, dan is het ook heel sfeervol om her en der fakkels in de grond te steken en vlamschalen neer te zetten. De dikke lonten zorgen ervoor dat ze windbestendig zijn en een grote vlam geven. Voor een gezellig haardvuur adviseren we om een grote vuurschaal te gebruiken. Hier kun je vrij gecontroleerd een vuurtje stoken.

Trouwdecoratie kopen online

Al deze trouwartikelen en nog meer sfeeritems kun je online bestellen bij de populaire webshop VanKaarstotServet. Door de ruime keuze kun je er een mooi pakket samenstellen die van je trouwfeest een sfeervol spektakel maken. Je kunt de trouwdecoratie kopen tegen aantrekkelijke prijzen en het wordt snel geleverd. Ook kun je er authentieke huwelijkskaarsen laten  bedrukken met naam en datum en is er haardhout voor de vuurschalen bestelbaar. Bij VanKaarstotServet is de service goed, zijn de prijzen laag en de kwaliteit is hoog!