Surprise party organiseren

Surprise party organiseren

Een surprise party organiseren kan heel leuk zijn, maar ook voor hoofdpijn zorgen als het niet lukt met plannen. Als je onderstaande stappen uitvoert, zul je daar geen last van hebben!

Beslis voor wie je de surprise party wilt organiseren

Het klinkt logisch in de oren, maar niet iedereen zit hierop te wachten! Sommige mensen houden nou eenmaal niet van verrassingen. In dat geval is het wellicht maar beter om geen surprise party voor dat type persoon te organiseren.

Op tijd een datum en tijd bepalen

Het is handig om minstens een maand van te voren een datum en tijd te prikken voor de surprise party, misschien zelfs nog wat langer van te voren. Vaak vereist een surprise party nogal wat energie van verschillende mensen en dit moet allemaal in goede banen worden geleid. Hier is simpelweg tijd voor nodig. Ook als het feestje niet bij iemand thuis wordt gegeven maar bijvoorbeeld in een restaurant of iets dergelijks, moet er vaak ook ruim van te voren gereserveerd worden.

Verras vrienden met een surprise party op het strand

Het uitnodigen van de gasten

Wanneer je mensen gaat uitnodigen voor de surprise party, laat ze dan duidelijk weten dat het een verrassingsfeest is zodat zij zich niet verspreken en alles geheim houden! Als je wilt dat iemand erbij is waarvan je weet dat diegene zijn of haar mond niet kan houden, vraag dan of diegene die bepaalde datum wilt vrijhouden en voorzie diegene later van details.

Zorg voor afleiding

Als de surprise party bij de ‘gelukkige’ thuis gehouden wordt, zorg er dan voor dat die persoon niet thuis is en ook niet thuis kan komen terwijl jullie de boel aan het versieren zijn! Verzin dus een goede smoes om die persoon uit zijn of haar huis te krijgen.

Het feestje voorbereiden

Terwijl degene die verrast wordt uit huis is, moeten de andere gasten op tijd op de locatie zijn waar het feestje wordt gehouden. Vertel iedereen op voorhand dat ze écht op tijd moeten zijn; ongeveer een half uur voor de verwachte aankomst van de verrassing. Je wilt niet dat de ‘gelukkige’ een stel van zijn vrienden zijn of haar huis ziet binnenlopen met cadeautjes! En daarna… Laat het feest beginnen!