Leuke ideeën voor je vrijgezellenfeest

Leuke ideeën voor je vrijgezellenfeest

Jij of je vriend/vriendin gaat trouwen? Van harte gefeliciteerd! Maar voordat het trouwen kan beginnen is er nog een ding belangrijk; een vrijgezellenfeest. Je wilt natuurlijk niet trouwen voordat je dit met je beste vrienden en vriendinnen gevierd hebt. Daarom is het belangrijk dat je een vrijgezellenfeest organiseert. Daarom in deze blog een aantal ideetjes die jij kan doen bij het organiseren van een vrijgezellenfeest.

Je eigen bier brouwen

Dit is er een die bij de bierdrinkende man goed aanslaat. Al die jaren bier gedronken, maar nooit het perfecte biertje gedronken. Je eigen bier brouwen kan hier verandering in brengen. Je kan eindelijk elk ingredient toevoegen wat jij erin wilt hebben en je eigen biertje perfect op smaak brengen. Natuurlijk is een biertje niet in een dag gebrouwen, doordat je het biertje ook moet laten gisten. Daarom moet je zorgen dat je ruim je bruiloft dit al doet, zodat je bij je bruiloft kan proosten met een zelfgebrouwen biertje. 

vrijgezellenfeest ideeën Rotterdam
vrijgezellenfeest ideeen

Een escape room

Ook een escape room is een erg leuke activiteit om te doen tijdens je vrijgezellenfeest in Rotterdam. Je wordt opgesloten in een kamer, om vervolgens een spannend avontuur te beleven. Er zijn diverse varianten; opgesloten in de gevangenis, in een geheim lab of in een safe house bijvoorbeeld. Hier beleef je een prima begin van de dag voor je vrijgezellenfeest, waarbij je in de avond vervolgens door kan naar een feestje. Voor meer informatie over escape rooms kan je een kijkje nemen op liveescape.nl

Weekje weg

Een andere mogelijkheid is uiteraard om met je beste maten een weekendje of weekje weg te gaan. Heerlijk ontspannen met zijn allen, nog even lekker genieten als niet getrouwde man of vrouw en gezellig met zijn allen activiteiten ondernemen op de plek waar jullie zijn. 

 

Hopelijk heb je een leuk vrijgezellenfeest!