De must-haves voor een perfecte bruiloft! 

De must-haves voor een perfecte bruiloft! 

Je bruiloft is waarschijnlijk een van de mooiste dagen van je leven en is een dag die je, normaal gesproken, niet zomaar over doet! Het is dus belangrijk dat je dit ook een echte onvergetelijke dag maakt met alles erop en eraan. Daar komen natuurlijk een aantal dingen bij kijken die je niet mag vergeten! Welke dat zijn, lees je hier. De must-haves voor de perfecte bruiloft! 

Een taart als pronkstuk

Op een bruiloft kan een grote bruidstaart natuurlijk niet ontbreken. Hier kan je natuurlijk niet aankomen met een simpele taart die je ook op een gewone kringverjaardag serveert. Het aansnijden van de bruidstaart samen met je geliefde is een mooi moment van de bruiloft en dan wil je natuurlijk ook dat het een taart is waar je u tegen zegt. Neem dus ruim van tevoren de tijd om langs verschillende bakkers te gaan en een aantal taarten te bekijken en misschien zelfs te proeven. Ook nog eens hartstikke leuk en lekker om deze voorbereidingen te treffen! 

Een goede fotograaf

Als je qua voorbereidingen daadwerkelijk alles gedaan hebt om een perfecte dag neer te zetten, dan wil je dit natuurlijk voor altijd vastleggen met mooie foto’s en misschien zelfs wel een filmpje. Er is niets zo erg als de dag na de bruiloft de dag willen herbeleven en er dan achter komen dat de foto’s totaal mislukt zijn. Bezuinig dus niet op een fotograaf, zodat je zeker weet dat je achteraf prachtige foto’s hebt waar je nog jaren van kan genieten. 

must-haves bruiloft

De trouwauto kan niet ontbreken!

Bij een bruiloft is het natuurlijk ook een traditie dat de bruid en de bruidegom na de ceremonie met speciaal vervoer naar de feestlocatie vervoerd worden. Dit wil je natuurlijk niet in je eigen simpele auto doen, dus pak hier lekker feestelijk mee uit. Wil je in de buurt van Nijmegen een trouwauto huren, dan moet je zeker eens op www.renrtrouwautos.nl kijken. Bij R&R trouwauto’s heb je een ruime keuze aan exclusieve trouwauto’s waar je heerlijk mee naar de trouwlocatie flaneert!

Vergeet het gastenboek niet

In het gastenboek hebben de gasten op je bruiloft de kans om hun wensen en lieve woorden voor jullie als bruidspaar op te schrijven. Op de dag zelf merk je niet heel veel van de aanwezigheid van dit boek, maar naderhand heb je een prachtig boek waar je wanneer je maar wilt doorheen kan bladeren en alle lieve woorden nog eens terug kan lezen. Super leuk om hier samen eens doorheen te bladeren en een traantje weg te pinken!