Bruiloft DJ gevonden? Hier moet je op letten!

Bruiloft DJ gevonden? Hier moet je op letten!

Heb je een DJ ingehuurd voor jouw bruiloft? Dat is een hele goede keus! Een bruiloft DJ kan er namelijk voor zorgen dat jouw feest een onvergetelijke gebeurtenis wordt. Een goede DJ krijgt alle voetjes van de vloer en zorgt voor een fijne sfeer. Heb jij de perfecte DJ gevonden? Dan zijn er een aantal dingen die je nog moet regelen. Zo weet je zeker dat je overal aan hebt gedacht en dat je zorgeloos kunt beginnen aan je grote dag! In deze blog zetten we een aantal belangrijke zaken voor je op een rijtje.

Eigen apparatuur

Het is belangrijk om te weten of de DJ zijn eigen apparatuur meeneemt. Vaak is het fijn als dit het geval is, omdat dit weer iets is waar jij niet meer aan hoeft te denken en niks meer voor hoeft te regelen. Daarnaast kent de DJ zijn eigen apparatuur altijd het beste. Hierdoor zal hij goed met de apparatuur kunnen werken en is het risico op problemen maar klein.

De wensenlijst

Vaak is er een wensenformulier wat je kunt invullen als je een bruiloft DJ inhuurt. Hier kun je van alles op kwijt. Vermeld bijvoorbeeld de genres waar jullie van houden, liedjes die een bepaalde betekenis voor jullie hebben en het nummer waarop jullie de openingsdans willen doen. Vergeet ook niet te vermelden van welke muziek je echt niet houdt. Besteed voldoende aandacht en tijd aan dit document, want het is erg belangrijk. DJ’s grijpen namelijk graag terug op het wensenformulier tijdens het draaien.

dj bruiloft
DJ voor jouw bruiloft

Vervangende DJ bij ziekte

Natuurlijk zegt elke DJ dat hij nooit ziek is, maar zelfs dan bestaat de kans dat je DJ toch ziek is op je grote dag. Dat kan iedereen gebeuren, dus ook DJ’s. En dat is nieuws wat je eigenlijk liever niet wil horen op je grote dag. Bespreek daarom van tevoren met je DJ wat er gebeurt in geval van ziekte. Misschien is er wel een andere DJ die het dan overneemt en hoef je je nergens zorgen om te maken! Psound zorgt ervoor dat er altijd een back-up DJ is als dat nodig is. Wil je een DJ inhuren in Roosendaal? Dan kun je terecht bij Psound.

De prijs

Ook de prijs van je bruiloft DJ is belangrijk. Bij een hele goedkope DJ is DJ’en misschien meer een hobby. Dan kun je je afvragen of de DJ wel de juiste apparatuur en ervaring heeft. Kwaliteit kost nou eenmaal geld. Maar je wil natuurlijk ook niet te veel betalen. Zorg dus dat je een prijs afspreekt waar alles bij zit inbegrepen, of dat je in ieder geval weet hoe de prijs wordt opgebouwd. Het gaat hierbij vaak om het aantal uren, de techniek, opbouw, afbouw, reiskosten en wachtgeld. Organiseer je je bruiloft met een kleiner budget? Dan zou je er ook voor kunnen kiezen om een goede DJ korter te laten draaien. Dat is misschien nog wel beter dan dat je je de hele avond ergert aan slechte muziek.