Tips voor een leuke avond met de toppers

Tips voor een leuke avond met de toppers

De meeste Nederlanders kennen de toppers wel. Zij bestaan uit een team van vier mannen, namelijk Rene Froger, Gerard Joling, Jeroen van der Boom en Jan Smit. Samen reizen zij het hele land door en zingen ze Nederlandstalige muzieknummers. Ben je van plan om de toppers een avondje te bezoeken? Lees dan eerst onze tips voor een optimale feestavond!

Wie zijn de toppers?

Zoals hierboven aangegeven zijn de toppers een muziekband. Zij bestaan uit vier mannen, namelijk Rene, Gerard, Jeroen en Jan. Sinds 2005 treden ze samen op in verschillende steden in Nederland. Daarnaast zijn ze regelmatig te zien op bepaalde televisie- en radioprogramma’s. Naast Nederland treden de toppers ook op in andere plekken in Benelux, met name in Belgie. De toppers hebben een reeks gehad van 40 uitverkochte shows, waarmee ze de langst lopende concert-reeks van Benelux zijn . Bij de tiende editie van de show verwelkomde de toppers hun 2 miljoenste bezoeker. Kortom, ze doen het erg goed!

Jan Smit tijdens toppers in Concert 2017 Amsterdam, at Arena – (Credit Image: Laura Oldenbroek)

Toppers concert bezoeken

Wil je graag een concert van de toppers bezoeken? Bezoek dan de website van de toppers. Hier kun je namelijk een kaartje boeken. Het is handig om er ruim op tijd bij te zijn aangezien de concerten van de toppers snel uitverkocht zijn. De prijzen voor een kaartje verschillen nogal, aangezien dit afhangt van de plek waar het georganiseerd wordt. Houd er wel rekening mee dat er tijdens dit soort feestjes veel gedronken wordt. In dit geval is het wellicht beter om het openbaar vervoer naar huis te nemen of een hotel in de buurt te boeken. De concerten van de toppers worden door het hele land gegeven, maar ook in een aantal plekken in België. Meestal vinden de concerten in Nederland plaats in de grotere steden, zoals Den Haag, Amsterdam, Utrecht, Rotterdam en ga zo maar even door. 

Toppers Kleding kopen

Wanneer je een feestje van de toppers bezoekt is het wel zo handig dat je ook toppers kleding draagt. De meeste mensen die een dergelijk feestje bezoeken gaan gekleed in toppers kleding. Heb je geen idee hoe de kleding van de toppers eruit ziet? Neem dan eens een kijkje op Google. Op het internet vind je meerdere aanbieders van toppers kleding, waarvan wij de beste ervaringen hebben met topperskleding.com. Zij hebben een breed aanbod en leveren daarnaast uitstekende service. Meer weten? Neem dan eens een kijkje op hun website topperskleding kopen. Via deze website kom je een uitgebreid assortiment van toppers kleding tegen.