Tentenverhuur voor een feest

Tentenverhuur voor een feest

Wanneer u op zoek bent naar geschikte tentenverhuur voor een feest, is het belangrijk om eerst wat onderzoek te doen naar de verscheidene mogelijkheden op dit gebied en ook een aantal soorten tenten naast elkaar te zetten. Wanneer u te maken heeft met een feest is de eerste vraag die u uzelf wilt afvragen of het om een groot of een klein feest gaat. Hoeveel mensen komen er en moeten die allemaal tegelijk in zo’n tent kunnen passen?

Pas zodra u hier antwoord op heeft kunt u verder gaan kijken naar de verschillende soorten tentenverhuur die er mogelijk zijn en welke hiervan dan het beste bij u aansluit. In dit artikel bespreken we verschillende soorten verhuur en of deze geschikt zijn voor uw feest of niet. Het is dus belangrijk, voor u dit artikel leest, dat u bovenstaande vragen heeft beantwoord.

Hexadome van tentenverhuur bedrijf voor uw feest

Wanneer u een feest geeft en klasse uit wilt stralen, kunt u het beste kiezen voor een hexadome. Hierbij kunt u kiezen uit diverse maten, zoals 12 meter bij 12 meter, of 8 bij 8. Bij de hexadome zijn er zeer veel maten mogelijk en in overleg met het bedrijf zijn er wellicht ook mogelijkheden op het gebied van crossovers naar andere tenten. Met de hexadome tent maakt u een verpletterende indruk. De hexadome tenten zijn ook sfeervol te verlichten en in te richten. De hexadome tent wordt het meest gehuurd voor onder andere bruiloften, chique bedrijfsfeesten en jubileums.

pagodetent
Op zoek naar een pagodetent?

Pagodetent meest gevraagd bij tentenverhuur bedrijf

Geeft u een feest of heeft u een bruiloft? Of misschien een klein festival? Dan kunt u bij het tentenverhuur bedrijf altijd kiezen voor een pagodetent. Deze tent staat bekend om haar multi-inzetbaarheid en dat ze makkelijk op te zetten is. De pagodetent is een chique versie van de partytent met zijkanten en een hoger dak. Deze tent is bestand tegen reden maar niet per se gemaakt om veel mensen te houden. Het is meer een tent waar u bijvoorbeeld onder eet, of die gebruikt kan worden voor een stand op een extérieure beurs. Bij een gemiddeld tentenverhuur bedrijf is de pagodetent in ontzettend veel soorten en maten verkrijgbaar, omdat hij zeer gemakkelijk te linken is met andere pagodetenten. Zo weet u zeker dat u altijd een gepaste vorm en grootte kunt krijgen. Check bij uw verhuurbedrijf wat de mogelijkheden zijn.

Stretchtenten huren

Wanneer u een zomers feest heeft, of een zwoele bruiloft, kunt u kiezen voor een zomerse stretchtent. Een stretchtent van een tentenverhuur bedrijf is goed te vergelijken met een grote luifel. Hij is waterdicht en houdt ook de zon buiten. Echter is het niet mogelijk om een stretchtent aan de zijkanten af te sluiten, omdat deze tent echt als luifel bedoeld is. Hij is dus vooral geschikt voor zomerse activiteiten, om schaduw te creëren en een sfeer te maken.
De stretchtenten zijn bij tentenverhuur bedrijven dan ook vooral in de zomer enorm in trek.

Voor u voor een tentenverhuur bedrijf kiest, is het handig om zeker te weten dat uw voorkeur tent verkrijgbaar is in de afmetingen die u prefereert. Voor tentenverhuur kijkt u op Skippy-Rent.nl.