Helikoptervluchten maken tijdens je evenement

Helikoptervluchten maken tijdens je evenement

Het is geweldig om in de lucht te zweven en te genieten van een fantastisch uitzicht. Lees hier waarom het veel waard is om een helikoptervluchten aan te bieden tijdens je event.

Geniet van een prachtig uitzicht vanuit de lucht

Vanuit een helikopter kan je van een prachtig en vooral uniek uitzicht genieten. Je kijkt vanuit de lucht op het land neer, een ervaring die je niet snel meemaakt! Een normale snelheid van een helikopter is 180 kilometer per uur, maar het is mogelijk dat er tijdens een rondvlucht langzamer wordt gevlogen, zodat jij echt van het uitzicht kan genieten en je niet te snel langs de indrukwekkende omgeving raast. Neem je camera mee, want het is toegestaan om foto’s te maken! Hoe gaaf is het om boven je eigen event te vliegen?

Vanuit een luxe helikopter een geweldige ervaring delen met je dierbaren

Bij een helikoptervlucht wordt er vaak gevlogen met een luxe EC120 turbine-helikopter, ook tijdens eventvluchten. In deze helikopter is er verwarming aanwezig en er is plek voor vier passagiers, dus je kan met dierbare mensen deze fantastische ervaring beleven! Iedere passagier heeft een ruime plek en krijgt een headset op waardoor je ook nog eens met elkaar kan communiceren over wat je allemaal ziet. Er wordt volop comfort geboden! Meer weten? Kijk dan eens op de website van 123helikopterlvluchten.nl.

Hulp aanwezig voor in- en uitstappen tijdens het event

Er worden aan details gedacht wanneer jij een helikoptervlucht maakt. Zo word je geholpen bij het in- en uitstappen. Het is ook mogelijk om bijvoorbeeld een rolstoel of medische apparatuur in de helikopter te plaatsen.

event helikopter
Helikopter voor je event nodig?

Een helikoptervlucht informeert je gasten niet: die laat zich ervaren!

Waar je bij andere organisaties slechts een paar minuten in de lucht hangt en waar de meeste tijd ‘rond een lucht’ vooral besteed wordt aan bijvoorbeeld een presentatie of instructie, hang je bij een goede vlucht daadwerkelijk het aantal minuten in de lucht wat is afgesproken. Zo kunnen je event bezoekers ervaren hoe het is om in een helikopter te zitten. Ervaar het geweldige uitzicht en de adrenalinekick die je krijgt van ‘het boven de grond hangen’!

Voel je superieur: ervaar hoe het is om met een helikopter van A naar B te komen

Het is vaak mogelijk om aan de piloot te vragen om een bepaalde, eigen route te vliegen. Op die manier kan jij ervaren hoe gaaf het is om van A naar B te komen door de lucht, in plaats van op de fiets of met de auto. Je zal je in een helikopter superieur voelen. De auto’s en fietsers onder jou komen veel meer obstakels tegen!