Fakkels voor een groot event

Fakkels voor een groot event

Organiseer je een groot feest of event? Dan dient er ook nagedacht te worden over de decoratie en sfeerartikelen. Is het niet om het gezellig te maken, dan wil je wel graag een bepaald thema of kleurenschema terug zien in de decoratie. Een echte aanrader voor als je op zoek bent naar feestdecoratie is een bezoek aan de webshop Van Kaars tot Servet. In de shop heb je naast allerlei sfeerartikelen ook een mooi assortiment aan fakkels.

Fakkels bij VanKaarstotServet
De shop is zo uitgebreid op het gebied van sfeer dat je zelfs fakkels voorbij ziet komen waarvan je niet wist dat ze bestonden. Een greep uit het assortiment fakkels:

  • Bamboefakkels
  • Zweedse fakkels
  • Wasfakkels
  • Gekleurde vlam fakkels
  • Tuinfakkels
  • Houten kaarsen

De bamboe fakkels worden geleverd in grote voordeeldozen. Je bent dan in één keer klaar als het gaat om sfeervolle vlammen op het feest. Hier dien je wel zelf blanke olie bij te kopen, maar dat is overal, in elke supermarkt en bouwmarkt te verkrijgen. De zweedsefakkels zijn eigenlijk ingezaagde  boomstammen. Door de zaagsnedes krijgt de fakkel een sterke zuurstoftoevoer en ontstaat een hoge vlam. Voor een iets apartere vlam, namelijk één met kleur, kun je kiezen voor de gekleurde vlamfakkels. Hiermee zorg je voor een bijzondere, originele sfeer. En naast de Bolsius rustieke tuinfakkels worden er ook wasfakkels verkocht.

Wasfakkels zijn fakkels voor wandeltochten of ski-afdalingen
Een andere bijzondere fakkel is de wasfakkel. Deze fakkels zijn namelijk speciaal gemaakt om mee te lopen of anderszins te bewegen, zoals het maken van een ski-afdaling. Voordat je de fakkel ontsteekt doe je een druipschaaltje om het handvat, zodat je niet kunt verbranden als er vonken van de fakkel afkomen. Deze bewegingsfakkels zijn gemaakt van wasdoek en geven een grote vlam. Zorg er wel voor dat je ze niet gebruikt met veel wind en bij een ski-afdaling moet je natuurlijk extra opletten. Bovendien gaat dat laatste alleen in groepsverband met een geautoriseerde organisatie. De wasfakkels worden met name gebruikt als fakkels voor stille tochten, protestacties, avondwandelingen, oud en nieuw en tochten ter nagedachtenis.

Fakkels kopen online
Je kunt al deze genoemde fakkels met online korting kopen bij VanKaarstotServet. Bovendien kun je daar ook terecht voor allerlei andere artikelen om van het feest of event een groot succes te maken. Ook voor een gezellig tuinfeest kun je kiezen uit mooie fakkels of andere buitenkaarsen.