Een photobooth huren voor je feest

Een photobooth huren voor je feest

Een photobooth huren voor je feest is eigenlijk geen ‘keuze’ meer, het is gewoon een ‘must’ geworden. Een photobooth mag toch niet meer ontbreken op een feestje? Lees hier onze 7 redenen waarom een photobooth op je evenement onmisbaar is en laat je overtuigen!

1)  Breek het ijs

Een photobooth op je biedt een gemeenschappelijk onderwerp om over te praten. Als je gast plotseling de photobooth in wordt getrokken om een leuke foto’s te maken terwijl hij de andere mensen helemaal niet kent, dan is de kans groot dat nieuwe contacten ontstaan!

2)  Betaalbare oplossing

Een photobooth is een geavanceerd ding. Dat hoeft zeker niet duur te zijn. Bij de Doe het SelfieBox hebben ze al een photobooth voor €300. Dus maak je feest nog leuker!

3)  Onvergetelijk voor IEDER feest

Of je nu een officiële receptie organiseert, een Sweet 16, bruiloftfeest of een personeelsfeest, een photobooth past bij elk soort feestelijkheid. Als je een groep mensen bij elkaar brengt heb je al een goede reden om een photobooth te huren!

4)  Het kost je geen enkele moeite

Huur je een photobooth, dan wordt alles geregeld. Het hele feest heb je er geen omkijken meer naar. Een photobooth is een activiteit waar je vrijwel geen energie in hoeft te stoppen maar waar je enorm veel uithaalt!

fotoprints.jpg

5)  Fotoprints in je eigen stijl

Zo’n printje uit een photobooth bevat meestal 3 fotootjes van je gasten. Maar daaromheen is allerlei ruimte voor je eigen opmaak. Zo kan er een bedank tekstje op, een logo, de naam of namen van de feestvierder(s), de datum van het feest. Én dat natuurlijk wel in een stijl die past bij je feestje.

6)  Entertainment én een herinnering aan je feest

Je krijgt altijd voldoende fotoprintjes bij je booth als je deze huurt. Iedereen kan compleet uit z’n dak gaan met het maken van foto’s. En omdat deze foto’s allemaal afgedrukt worden kun je ze meegeven met je gasten. Zo is een photobooth een ontzettend leuk ding om tijdens het feest mee bezig te zijn, het is grandioos entertainment dat garant staat voor een fantastische avond, maar je gasten houden er nog een tastbaar aandenken aan over ook!

7)  Ideaal promotiemiddel

De foto’s uit de photobooth kunnen direct gepost worden op social media, of je laat de foto’s direct e-mailen naar je bezoekers. Als je de booth inzet op een commercieel event dan is dit de perfecte manier om de betrokkenheid van je bezoekers bij je bedrijf te laten zien aan de buitenwereld.

Zoals je ziet zijn er redenen genoeg om een photobooth op je evenement te hebben. Bij de Doe het SelfieBox kun je kiezen uit veel verschillende photobooths, fotospiegels en andere fotomarketing. Maar welke keuze je ook maakt, het wordt een gegarandeerd succes!