Bedrijfsuitjes om naar uit te kijken

Bedrijfsuitjes om naar uit te kijken

Met een leuk, origineel, goed georganiseerd bedrijfsuitje laat je zien aan je werknemers en collega’s dat je ze waardeert. Bovendien is het ook gezellig om eens in een andere omgeving met je collega’s om te gaan of heeft het een toegevoegde waarde voor de teambuilding. Een goede locatie voor een bedrijfsuitje is bijvoorbeeld een leuke stad waar je een of meer activiteiten kunt combineren. Maar hoe vind en organiseer je nu het perfecte bedrijfsuitje?

 

Voor elke gelegenheid een activiteit

De oplossing is dichterbij dan je denkt. De website 1001activiteiten.nl biedt een uitgebreid en gevarieerd overzicht en aanbod van de leukste bedrijfsuitjes door heel Nederland. Hun motto, voor elke gelegenheid een activiteit, is geen loze belofte. Je kunt per stad zoeken naar het uitje dat bij jouw organisatie past. Een kleine greep uit de bedrijfsuitjes in de top 5 meest bezochte steden levert het volgende op:

 

Bedrijfsuitjes in Amsterdam

De hoofdstad Amsterdam blijft trekken en dat is niet voor niets. Vaar over de grachten met een waterfiets, borrel- of dinerboot, speel citygame Empire of geniet van een workshop levenslied of smartlappen zingen. Kijk je ogen uit met een originele tour over de Wallen of ga vlotten bouwen.

 

Bedrijfsuitjes in Rotterdam

Ook in Rotterdam trekt het water voor een rondvaart, maar wat dacht je van een luxe beauty event op een toplocatie? Kies een leuke kookworkshop of een city tour arrangement. De ZOO escapegame is ook een aanrader net als het VR bomb battle escapespel.

bedrijfsuitje organiseren
Moet jij binnenkort een bedrijfsuitje organiseren?

Bedrijfsuitjes in Den Haag

Combineer in residentiestad Den Haag varen, gezelligheid en opdrachten in een sloepenrally, leer praten als een Haagse Harry of zoek het strand op voor een beach-activiteit. Leer lekkere cocktails shaken of loop van gang naar gang met een walking dinner.

 

Bedrijfsuitjes in Utrecht

Centraal gelegen in het land, is Utrecht stad voor iedereen bereikbaar. Je kunt er suppen op  de grachten of de CSI of Wie is de rat? citygame spelen. Combineer een bezoek aan het Aboriginal art museum met een workshop aboriginal painting of strijk neer in een café om te schilderen of een andere creatieve workshop te doen.

 

Bedrijfsuitjes in Eindhoven

Maak een lipdub of videoclip in de stad, duik een escaperoom in of maak de lekkerste dingen van en met chocola of Italiaanse ingrediënten. Speel een foto puzzeltocht of hilarische citygame Crazy 88. Sluit af met een pubquiz of themafeest voor een bruisend dagje Eindhoven.

 

Snel, overzichtelijk en compleet

En dit is nog maar het topje van de ijsberg als het gaat om de leukste, origineelste, actiefste, gezelligste of hilarische bedrijfsuitjes die je kunt vinden op 1001activiteiten.nl. Op de overzichtelijke website kun je via een makkelijk selectiemenu met een paar klikken je zoekopdracht helemaal toespitsen op wat je zoekt voor jullie teamuitje, teambuilding activiteit, personeelsfeest of afdelingsuitje. Met filters voor groepsgrootte en budget creëer je zelf een aanbod op maat. Je vind er bovendien ideeën en tips. Kun je niet kiezen? Maak dan een combinatie of plan alvast het volgende bedrijfsuitje!

 

Bron: 1001activiteiten.nl