Cateraar op je bruiloft

Cateraar op je bruiloft

Ga je binnenkort trouwen? Van harte gefeliciteerd! Natuurlijk zijn er een heleboel dingen die bij het organiseren en plannen van een bruiloft komen kijken. Maar weet je al wat je met de hapjes en de drankjes gaat doen? Lees verder en ontdek de 3 redenen waarom je voor een cateraar kiest op je bruiloft.

1. Gemak

Bij een bruiloft komt een heleboel kijken. Of je je bruiloft nou klein houdt of heel uitgebreid gaat vieren, in beide gevallen wil je vast wat hapjes of drankjes verzorgen voor je gasten. Het is natuurlijk geen beginnen aan om de hapjes zelf te gaan verzorgen voor of tijdens je bruiloft. Stel je voor dat een gerecht mislukt en dat je geen tijd meer hebt om het nogmaals te proberen. De makkelijkste manier is om een cateraar tijdens je bruiloft in dienst te nemen die alle hapjes en drankjes verzorgt. Zo heb je zelf geen stress en kan je volop genieten van je bruiloft samen met je man en gasten.

Een cateraar op je bruiloft ontneemt je werk

2. Alles naar jouw wens

Wat je wensen ook zijn, bij een cateraar is het vaak allemaal mogelijk. Of je nou kiest voor een luxe diner, lopend buffet of een simpele maaltijd, het is jouw keuze. Ook als je bruiloft bijvoorbeeld een bepaald thema heeft, overleg je eenvoudig met je cateraar een aantal bijpassende hapjes of diner. Je kan het met alle vertrouwen aan je cateraar overlaten.

3. Geen zorgen over de hoeveelheid

Als je een cateraar inhuurt voor de hapjes en drankjes tijdens je bruiloft, hoef je je geen zorgen te maken over de hoeveelheid boodschappen die je moet doen. Vertel de cateraar hoeveel gasten je verwacht en de rest gaat vaak vanzelf. Een cateraar weet precies hoeveel er nodig is en zorgt dat er genoeg in huis is. Zo kom je halverwege je feest niet zonder drank te zitten en na afloop hoef je ook niet onnodig veel weg te gooien. Als er wat drank over is, kan de cateraar het eenvoudig gebruiken voor een volgend feest van iemand anders. Zo hoef je dus niet onnodig veel weg te gooien.