Realwear HMT-1: wat kun je ermee?

Realwear HMT-1: wat kun je ermee?

Tegenwoordig is iedereen veel meer aan huis gebonden door de corona pandemie, wat er dus toe leidt dat ook jij geen fysieke vergaderingen en bijeenkomsten kan plannen met zakenpartners of collega’s. Met de technologie van tegenwoordig kan je makkelijk contact onderhouden met je zakenpartners, namelijk met de Realwear HMT-1. Vooral voor de industriële sector is de Realwear een ideale uitkomst. Je kunt de headset niet alleen handsfree besturen, het beschikt ook over 4 digitale microfoons zodat je met luide achtergrond nog goed te verstaan bent. Hoe handig is dat? Wedden dat jouw baas ook enthousiast wordt zodra hij deze blog leest? Je vindt alle informatie over de Realwear HMT-1 in deze blog, zowel de gebruikswijze als de voordelen.

Wat kan de Realwear HMT-1 allemaal op het gebied van technologie?

Zoals net eerder beschreven kan je de Realwear HMT-1 gebruiken voor online vergaderingen en bijeenkomsten. De headset bevat een ingebouwde display waarop je een virtuele tablet kunt zien door middel van een camera en scherm. Dit kan je pas echt technologie noemen! Je ziet dit soort dingen vaak alleen in films, maar het is nu ook echt te verkrijgen voor bedrijven. Hoe vet is dat? Via het virtuele scherm kan je foto’s, filmpjes en handleidingen delen. De specialist die de Realwear HMT-1 monitort kan vanaf zijn laptop, tablet of mobiel altijd meekijken op de locatie. Daarnaast kan er worden gecommuniceerd met de 4 ingebouwde microfoons. Zo kan je altijd communiceren met degene die de headset draagt. Zeg maar dag tegen de verre reizen die je moet afleggen voor vergaderingen!

Wat zijn de voordelen van de headset?

Een uitgave is de Realwear HMT-1 zeker, maar bedenk eens wat voor andere kosten je allemaal bespaart. We zetten ze graag even voor je op een rijtje. De Realware wordt voornamelijk ingezet tijdens inspecties, reparaties en onderhoudswerkzaamheden. Hiermee bespaar je dus kosten én tijd voor het reizen. Je hoeft alleen maar verbinding te maken met de headset en je kunt de bijeenkomst voortzetten. Ideaal toch? Daarnaast is het apparaat gebruiksvriendelijk en je kunt zelf een instelbare camerahoek kiezen. Het apparaat is volledig te besturen via voice control, op deze manier hoef je dus alleen maar te praten om de Realwear HMT-1 volledig te kunnen besturen. Dat is nog handiger! Om een bijeenkomst te kunnen managen is het nodig om een video applicatie te installeren zoals bijvoorbeeld Microsoft Teams. De headset is gemakkelijk te verbinden met Wi-Fi en Bluetooth.

En? Wordt dit jouw nieuwe tool voor de toekomst?

Een ding is zeker, om kosten te besparen is de Realwear HMT-1 een goede investering. Tuurlijk is het in het begin een grote uitgave, maar uiteindelijk zal het alleen maar kosten besparen voor jouw bedrijf. Voor de industriële sector is dit een handige tool, omdat de headset over de veiligheidshelm en veiligheidsbril past. Daarnaast voldoet het apparaat aan de normen van een ATEX-certificering en mag het worden gedragen in omgevingen waar explosiegevaar heerst. Zoals je leest, alleen maar veel voordelen met het gebruiken van de Realwear! Natuurlijk is deze te bestellen bij VR Expert!