Meerkamp – hét bedrijfsuitje voor meer mogelijkheden

Meerkamp – hét bedrijfsuitje voor meer mogelijkheden

Een meerkampcompetitie is een competitie die je helemaal zelf kan samenstellen. Je hebt de keus uit 35verschillende activiteiten. Elke activiteit duurt een half uur en staat garant voor urenlange napret. Een programma duurt minimaal 1,5 en maximaal 5 uur. En natuurlijk begint elke activiteit met een goede uitleg, zodat iedereen overal aan mee kan doen!

Een bedrijfsuitje op maat

Met zoveel verschillende mogelijkheden is het best een gepuzzel om jouw bedrijfsuitje samen te stellen. Helemaal omdat aan al die verschillende activiteiten ook weer andere prijskaartjes hangen. Gelukkig hebben we een offerte-wizard, waarmee we je goed en volledig vrijblijvend kunnen helpen…

meerkamp bedrijfsuitje
Ben jij al enthousiast over een meerkamp met jouw collega’s?

Een sportief of spectaculair bedrijfsuitje

Slip of flip

De slip-of-flip is spannend, maar ook leerzaam. Want in een slip raken is zo gebeurd, maar daar weer uitkomen is andere koek. In een van onze slipcursussen leer je alles om elke slip de baas te blijven: in de slip-of-flip kun je daar een heel klein beetje van proeven. Een aanrader!

Sumo worstelen

In dit schuimrubberen pakkie verandert zelfs je meest slanke collega in een zwaarlijvige sumoworstelaar. Eén die jou met die dikke buik van de mat wil duwen. Maar jouw buik is sterker. Toch? Aan je handen heb je in ieder geval niets. Die hou je keurig op je rug. Zeker weten!

Terrein rijden met landrover

Ontdek de Indiana Jones in jezelf, de kracht van een Landrover én de diverse uitdagingen in ons off road parcours. Een parcours vol hindernissen… Heuvels die bedwongen moeten worden, bruggen die genomen moeten worden, bochten die gemaakt moeten worden en water en modder, waar je dwars doorheen moet… Die Landrover kan veel meer dan je denkt. Jij ook?

Voor meer informatie bekijk de website van VVC-Adventure