5 keer de leukste activiteiten voor een bedrijfsuitje

5 keer de leukste activiteiten voor een bedrijfsuitje

Of je nu jaarlijks wat leuks doet met het bedrijf of geregeld met je collega’s gaat borrelen, iedereen kijkt altijd uit naar een bedrijfsuitje. Het is het ideale moment om je collega’s beter te leren kennen, buiten het werk om. En een goed gepland bedrijfsuitje, daar wordt nog een lange tijd over nagepraat. Wij geven je een aantal tips voor een onvergetelijk bedrijfsuitje.

Buggy rijden

Met een buggy rijden is erg leuk en avontuurlijk. Het weer moet wel een beetje meezitten, maar dan kan je ook heerlijk uitwaaien met je collega’s. Je hebt 2-persoons buggy’s, maar ook buggy’s waar je met meerdere personen in kan. Niet iedereen hoeft dus te kunnen rijden. Je kunt een buggy huren om een mooie route te rijden en wat mooie plekjes bezoeken om met je collega’s te pauzeren en van de omgeving te genieten, maar je kunt er ook voor kiezen om meer offroad te gaan, zodat je lekker kunt gaan crossen.

Wipe-Out

Misschien ken je het nog van tv, Wipe-Out is een hindernisbaan met allerlei bewegende objecten waar jij en je collega’s zich doorheen moeten manoeuvreren. DIt parcours staat in het water, dus is zeker een zomers bedrijfsuitje. Deze uitdagende obstakels zorgen voor spectaculaire sprongen, maar ook gênante valpartijen. Word jij die collega die al bij de start afgaat? Of kom je verder dan iedereen? Dit is een uitje waar veel over nagepraat wordt, maar houd er wel rekening mee dat deze activiteit niet voor iedereen is weggelegd.

Escape room

Een escape room is leuk en spannend, maar ook goed voor het team. Je moet natuurlijk samenwerken om de verschillende puzzels op te lossen en presteren onder tijdsdruk is natuurlijk iets wat je op de werkvloer ook weleens tegenkomt. Spelenderwijs kan je talenten ontdekken van je collega’s die je niet eerder hebt gezien. Een escape room is als bedrijfsuitje niet voor niets populair, het is simpelweg een goede teambuilding activiteit.

buggy huren
buggy huren als bedrijfsuitje

E-chopper huren

Een E-chopper kom je steeds vaker tegen in het straatbeeld. Het is een beetje een combinatie tussen een echte motor en een elektrische scooter. Met een E-chopper kunnen jij en je collega’s makkelijk overal naartoe. Leer de stad beter kennen waar je werkt door verschillende mooie plekken te bezoeken en ondertussen bij leuke café’s of restaurants wat te eten of te drinken. Je kunt natuurlijk ook de natuur op zoeken. Zo is een E-chopper huren ideaal om jezelf van A naar B te verplaatsen, maar het is ook heerlijk om lekker met je collega’s te touren.

Schapen drijven

Je ziet steeds meer schaapskuddes in Nederland. Nu worden deze vaak ingezet om langs de wegen het gras te eten, maar ook in de natuur worden schapen vaak ingezet voor het natuurlijk onderhoud van deze gebieden. Schapen drijven is niet gemakkelijk, dus zal je samen met collega’s ervoor moeten zorgen dat de kudde bij elkaar blijft en de juiste kant op gaat. Een leuke activiteit die vraagt om samenwerking en kan leiden tot hilarische momenten. Dit is een echte outdoor activiteit en daarom ook ideaal om een keer het kantoor te verruilen voor de buitenlucht.